Banner
Home Over mij Voor wie? Activiteiten Begeleiding Counseling Links Contact

counseling

Hoe goed u en uw gezin het opvoeden ook probeert te doen, soms willen zaken niet lopen. Blijven (alledaagse)zaken niet hangen, of heeft u behoefte aan een klankbord om praktische en/of andere zaken te bespreken.
Mede door mijn eigen gezinssituatie, met een kind met PDD-NOS en Asperger, ben ik een ervaringsdeskundige die de wegen van het omgaan met, samenleven en opvoeden van een kind met een contactstoornis bewandeld heb.

Daardoor ken ik de vele valkuilen en kan ik u helpen die te vermijden. Inmiddels heb ik diverse families begeleid en heb ik hen met overleg en begeleiding kunnen ondersteunen in hun opvoedende rol van een kind met een autistische (verwante) stoornis. Ook ben ik bekend met en heb ik ervaring met andere stoornissen zoals ADHD, ODD, Faalangst, MCDD en ADD.

Maak vrijblijvend kennis en u kunt daarna beslissen of en hoe u uw hulpvraag samen met mij in kunt invullen.

Vanuit mijn eigen expertise én de nauwe samenwerking met andere professionals zoals orthopedagogen, kindertherapeuten, drama/muziek en speltherapeuten, heb ik een breed klankbord om samen te kijken wat voor uw situatie het beste is.cron
Copyright herersabc.nl