Banner
Home Profiel Activiteiten Begeleiding Counseling Links Contact

counseling

Hoe goed u en uw gezin het opvoeden proberen te doen, soms willen zaken niet lopen. Blijven (alledaagse)zaken niet hangen, of heeft u behoefte aan een klankbord om praktische en/of andere zaken te bespreken.
Mede door onze gezinssituatie, een gezin met een kind met PDD-NOS en Asperger, ben ik een ervaringsdeskundige die de wegen van het omgaan met, samenleven en opvoeder, van een kind met een contactstoornis bewandeld heb.

Daardoor ken ik vele valkuilen die u zou kunnen voorkomen en ontlopen. Inmiddels heb ik diverse families begeleid en heb hen middels overleg en begeleiding kunnen ondersteunen in hun opvoedende rol van een kind met een autistische (verwante) stoornis. Ook ben ik bekend en heb ik ervaring met andere stoornissen zoals ADHD, ODD, Faalangst, MCDD en ADD.

Maak vrijblijvend kennis en u kunt daarna beslissen of en hoe u uw hulpvraag samen met mij in kunt invullen.

Vanuit mijn expertise en de nauwe samenwerking met andere professionals zoals, orthopedagogen, kindertherapeuten, drama/muziek en speltherapeuten, heb ik een breed klankbord om samen te kijken wat voor uw situatie het beste is.cron
Copyright herersabc.nl